<--- back

Peça breu de teatre visual

 

Creació i interpretació Xavier Bobés

Vídeo Albert Coma

Música original Julià Carboneras

Instal·lació fotogràfica la murga

Un nen juga. Algú, més tard, jugarà amb ell.

 

Nen és una peça breu de teatre visual.

Nen és un poema que s'escriu a mesura que es representa.

Nen parla de la caiguda de l'infant al món adult. L'infant deixa de ser-ho quan descobreix que màgia és sinònim de mentida.

Nen es composa de dues parts. La primera part es presenta en format cinematogràfic: es projecta un curtmetratge de 6 minuts que finalitza amb la caiguda del protagonista en el buit. La segona part es desenvolupa en l'espai on el protagonista ha caigut.

Nen caurà tantes vegades i en indrets tant diferents com propostes es representin.

Nen és una proposta que uneix cinema, teatre, música en directe i fotografia

 

Calendari 2005 - 2006:

Març 2005 : La primera “caiguda” de Nen es presenta a la sala AreaTangent de Barcelona el 29 de març del 2005 en format de càpsula a 1 euro . L a investigació es centra en la relació del titella amb un espai abstracte de grans dimensions. El nen cau en una torre de taules i calaixos.

Juliol 2005: La segona “caiguda” de Nen es presenta al Festival Barionnettes de París el 2 de juliol del 2005. En aquesta ocasió, el nen cau dintre un marc i posteriorment en un teclat. La investigació es centra en la relació del titella amb el músic i la composició teatral en directe. Paral·lelament, una instal·lació fotogràfica envolta l'espai on succeeix l'acció. Retrats de possibles nens, possibles caigudes.

Maig 2006: La tercera "caiguda" de Nen es presenta al Centre Cívic de la Verneda de Barcelona el 18 de maig del 2006. Ara el nen cau a una taula envoltat de sabates. Una càmera retransmet la trobada en directe. El poder i la por caminen plegats. La sabata és un gran símbol de l'home: trepitjem allà on ens convé i deixem una petjada impersonal.

Agraïments: companyia LaVuelta, Dulce Mª Fernández

 

.....::: descàrrega pdf :::.....